Belediye Başkanı Fahri Yıldız Nevruz Mesajı Yayınladı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yıldız, mesajında, kültürümüzde önemli bir yeri olan ve baharın gelişini simgeleyen Nevruz'un Balkanlar’dan Orta Asya’ya kadar uzanan kültür coğrafyasında yüzyıllardan bu yana kutlandığını belirtti.

Yıldız, şunları kaydetti:"Hoşgörü, sevgi ve kardeşliğin filizlendiği bu topraklarda, asırlar boyunca farklı inançlara, dillere, etnik köken ve kültürlere sahip insanlar bir arada, huzur içinde yaşamıştır. Bayramlarda, mutlu günlerimizde ve acı günlerimizde olduğu gibi baharın canlandığı Nevruz`da da birlik, kardeşlik duygularımızın katlanarak artmasını yürekten diliyorum."

FOTOĞRAF: ARŞİV - ÜRGÜP'TE NEVRUZ KUTLAMASI 2013

Zamanın Başlangıcı

ÇAĞDAŞ MEKSİKA FİLMLERİ FESTİVALİ

MEKSİKA SİNEMASININ ÖNEMLİ ESERLERİNDEN OLUŞAN FİLMLER HER GÜN: 13:30 - 21:00 SEANSLARINDA

ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLİR.