Belediye Başkanı Fahri Yıldız Nevruz Mesajı Yayınladı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yıldız, mesajında, kültürümüzde önemli bir yeri olan ve baharın gelişini simgeleyen Nevruz'un Balkanlar’dan Orta Asya’ya kadar uzanan kültür coğrafyasında yüzyıllardan bu yana kutlandığını belirtti.

Yıldız, şunları kaydetti:"Hoşgörü, sevgi ve kardeşliğin filizlendiği bu topraklarda, asırlar boyunca farklı inançlara, dillere, etnik köken ve kültürlere sahip insanlar bir arada, huzur içinde yaşamıştır. Bayramlarda, mutlu günlerimizde ve acı günlerimizde olduğu gibi baharın canlandığı Nevruz`da da birlik, kardeşlik duygularımızın katlanarak artmasını yürekten diliyorum."

FOTOĞRAF: ARŞİV - ÜRGÜP'TE NEVRUZ KUTLAMASI 2013

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA