Belediye Başkanı Fahri Yıldız Nevruz Mesajı Yayınladı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yıldız, mesajında, kültürümüzde önemli bir yeri olan ve baharın gelişini simgeleyen Nevruz'un Balkanlar’dan Orta Asya’ya kadar uzanan kültür coğrafyasında yüzyıllardan bu yana kutlandığını belirtti.

Yıldız, şunları kaydetti:"Hoşgörü, sevgi ve kardeşliğin filizlendiği bu topraklarda, asırlar boyunca farklı inançlara, dillere, etnik köken ve kültürlere sahip insanlar bir arada, huzur içinde yaşamıştır. Bayramlarda, mutlu günlerimizde ve acı günlerimizde olduğu gibi baharın canlandığı Nevruz`da da birlik, kardeşlik duygularımızın katlanarak artmasını yürekten diliyorum."

FOTOĞRAF: ARŞİV - ÜRGÜP'TE NEVRUZ KUTLAMASI 2013

NEŞELİ DALGALAR

Neşeli Dalgalar: Dalgamanya

Aile boyu eğlence ve heyecan dolu sörf maceralarında Cody ve arkadaşlarına katılın!

HER GÜN: 13:30 - 20:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39