Başkan Yıldız'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız yayınladığı mesajında Ramazan bayramının, Tüm islam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Yıldız: "Bayram gibi özel günler, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları müstesna günlerdir. Ramazan Bayramının, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı geliştirmesini, ülkemize ve tüm müslüman coğrafyasına huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. İlçemizde varlık sebebimiz olan vatandaşlarımız başta olmak üzere bölgemizi ziyaret için gelen tüm misafirlerimizin bayramını tebrik ederim. İslam aleminin iyi bir bayram geçirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Belediyemizde bayramlaşma Ramazan Bayramının 2. günü (26 Haziran 2017 Pazartesi) saat 09:00 ile 14:00 arasında yapılacaktır.

Bayram süresince belediye hizmetlerimiz eksiksiz devam edecek olup,

vatandaşlarımız belediyemizle ilgili herhangi bir konuda 24 saat 0 384 341 40 08 nolu telefondan ulaşabilecektir.

Ekmek fırınlarımız tüm bayramlarda olduğu gibi nöbet sistemi ile ekmek imalatı yapacaktır.

İlçe Mezarlığımız ziyaretçileri için hazırlanmıştır.

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...

MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE