Başkan Yıldız'ın Öğretmenler Günü Mesajı 2018

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Öğretmenlerin; üstlendiği misyonla 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibi olduğunu belirten Başkan Yıldız mesajında şu ifadelere yer verdi; “Hayatın merkezine insanı alan, önce insan diyen, İnsanı yücelt ki devlet yücelsin felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak; kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan öğretmenlerimiz 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibidir.” Dedi.

Öğretmen; işinin ehli bir usta gibi çocuk veya gencin geleceğini şekillendirir diyen Başkan Yıldız, “Yalnızca bilginin öğretilmesini sağlamaz aynı zamanda istediğimiz davranışların çocukta kalıcı olmasını sağlayacak eğitimi verir. Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.