Başkan Yıldız'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Fahri Yıldız, Kadınların toplumsal hayatın merkezinde yer alan vazgeçilmez kıymetler olduğunu söyledi.

Yıldız açıklamasında, "Türk kadını millet hayatımızın her döneminde diğer milletlerin kadınlarına oranla önemli roller üstlenmiştir. Özellikle Kurtuluş mücadelesinde sergilediği güçlü, cesur, vatansever tutumuyla destanlaşmıştır. Cumhuriyete giden yolda gerek cephede, gerek cephe gerisinde aktif görev üstlenmiştir. Kadınlarımıza sergilemiş olduğu bu mücadelede, toplumun tüm bireylerinin destek olması, çalışma azmi, iradesi ve özgüveni olan kadınlarımıza yardımcı olunması büyük önem taşımaktadır. Bu vesile ile Ülkemizin gücüne güç katan, başımızın tacı, hayatımızın her anında yer alan değerli kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum." dedi.