Başkan Yıldız Fotokopi Makinesı Hediye Etti

Belediye Başkanlığı görevinden önce 27 yıl eğitim öğretim camiasında çeşitli görevlerde bulunan Başkan Yıldız, eğitime verdiği destekleri sürdürüyor.

Şimdiye kadar birçok okulun talepleri doğrultusunda destek veren Ürgüp Belediyesi, TOKİ konutlarının bulunduğu alanda yapımı tamamlanarak eğitim öğretimin başladığı, 15 Temmuz ilkokuluna da okulun talebi doğrultusunda fotokopi makinesi hediye etti.

Okulu inşaat aşamasında defalarca ziyaret ettiğini, okul açıldıktan sonra ilk ziyareti olduğunu belirten Belediye Başkanı Fahri Yıldız, tüm okulu gezerek özellikle ana sınıfındaki minik öğrencilerle yakından ilgilendi.

Belediyenin eğitim öğretim camiasına verdiği desteklerin bundan sonra da devam edeceğini belirten Başkan Yıldız, Allah Devletimize zeval vermesin, Okul gerçekten çok güzel olmuş, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz her şeyin en güzeline layıktır dedi.

Okul Müdürü Mevlüt Yalçın, “Belediye Başkanımız İlçemiz için adeta gecesini gündüzüne katmış, hemşerilerimiz için büyük projeleri bir bir hayata geçirmektedir. Okulumuzun bulunduğu TOKİ konutları da Belediye Başkanımızın yoğun çalışmalarının sonucu. Okulumuza yaptığı katkılardan dolayı kendilerine teşekkürü bir borç biliyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Dedi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA