Başkan Yıldız Evinin Katılma Payını Yatırdı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Belediyesinin vatandaşlardan tahsiline başladığı kendi evine ait "Harcamalara Katılma Payı" nı Belediye Veznesine yatırdı.

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununun üçüncü kısmında yer alan, kanalizasyon ve su tesisleri harcamalarına katılma paylarının vatandaşlara ulaştırılan tebligatlarına göre ilk taksidin ve peşin ödeyerek %25 indirimli ödeme süresi Mart ayı sonunda sona eriyor.

Buna göre, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kavaklıönü Mahallesinde bulunan evinin emlak beyan değerine ait katılma payı olan 919 TL'yi peşin ödeyerek %25 oranında indirim alarak 689 TL olarak Belediye Veznesine kredi kartı ile ödedi.

Bankanın verdiği 4 taksit imkanından da faydalanan Yıldız, Kanunen alınması zorunlu olan katılma payının Ürgüp sınırları içerisinde gayrımenkulü bulunan mükelleflerin emlak beyan değeri üzerinden en asgari düzeyde alındığını vurguladı.

Başkan Yıldız: "Vatandaşlarımız dilerse peşin ödeyerek indirimden faydalanabilir, dilerse 2 yılda 4 eşit taksitte 2017 ve 2018 Mart ve Ekim aylarında ödeyebilir. Bu alınan katılma payları yine Ürgüp'e ve Ürgüplüye hizmet ve yatırım olarak dönecek. Hizmetlerimizden, yatırım ve projelerimizin farkında olarak kamu alacağını gününde ödeyen Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

BEYAZ BALİNA

BEYAZ BALİNA ADLI

DUYGU YÜKLÜ BİR FİLM  Sizlerle

HER GÜN: 13:30 - 20:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39

Özet ve Detaylar

Ali ve Vahap
adındaki iki çocuğun hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişir.
Aslında büyük şehirde doğup büyümüş olan Ali anne ve babasının
vefatından sonra dedesinin köyüne gelir. Fakat buradaki hayata uyum
sağlaması kolay olmaz ve köyün yaramaz çocuğu Vahap bir anda düşmanı
olur. Zamanla iki çocuk birbirlerini tanıdıkça, düşmanlıkları
arkadaşlığa ve dostluğa dönüşecektir... Ali’nin okumaya başladığı ama
bitiremediği ‘Moby Dick’ romanı bu iki bu köyde kafadarın tutkusuna
dönüşür ama kitabı bulup okumak hiç de kolay değildir… Yönetmenliğini
A. Uygur Öztürk'ün üstlendiği filmin gerçek hayattan esinlenen
senaryosu ise Ozan Akıncı ve Sühan Bozdağ'a ait. Filmin oyuncu
kadrosunda ise : Efe Karaman, Kaan Ürkmez, Erden Alkan, Umut Karadağ,
Güneş Sayın ve Burak Çimen gibi isimler yer alıyor.

HER GÜN ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA

13:30 - 20:30 SAATLERİNDE