Başkan Yıldız Evinin Katılma Payını Yatırdı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Belediyesinin vatandaşlardan tahsiline başladığı kendi evine ait "Harcamalara Katılma Payı" nı Belediye Veznesine yatırdı.

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununun üçüncü kısmında yer alan, kanalizasyon ve su tesisleri harcamalarına katılma paylarının vatandaşlara ulaştırılan tebligatlarına göre ilk taksidin ve peşin ödeyerek %25 indirimli ödeme süresi Mart ayı sonunda sona eriyor.

Buna göre, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kavaklıönü Mahallesinde bulunan evinin emlak beyan değerine ait katılma payı olan 919 TL'yi peşin ödeyerek %25 oranında indirim alarak 689 TL olarak Belediye Veznesine kredi kartı ile ödedi.

Bankanın verdiği 4 taksit imkanından da faydalanan Yıldız, Kanunen alınması zorunlu olan katılma payının Ürgüp sınırları içerisinde gayrımenkulü bulunan mükelleflerin emlak beyan değeri üzerinden en asgari düzeyde alındığını vurguladı.

Başkan Yıldız: "Vatandaşlarımız dilerse peşin ödeyerek indirimden faydalanabilir, dilerse 2 yılda 4 eşit taksitte 2017 ve 2018 Mart ve Ekim aylarında ödeyebilir. Bu alınan katılma payları yine Ürgüp'e ve Ürgüplüye hizmet ve yatırım olarak dönecek. Hizmetlerimizden, yatırım ve projelerimizin farkında olarak kamu alacağını gününde ödeyen Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA