Başkan Yıldız Dükkan Dükkan Gezerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyor

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'te dükkan dükkan gezerek hem esnafla hasbihal ediyor hem de "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini" ve referandumda neden EVET demenin gerektiğini hemşehrilerine anlatıyor.

Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemizin faydasına olduğunu anlamak için Türkiye düşmanlarının karşıt duruşuna bakmanın yeterli olduğunu her gittiği yerde anlatan Yıldız, sandığa gidip "EVET" demenin, öneminden bahsediyor.

Yeni sistemi, Cumhuriyet ve milli iradeye düşman bir sistem olarak gösterme çabasında olan bir kesimin bulunduğunu ifade eden Başkan Yıldız, "Anayasa değişikliği bazı kesimler tarafından Atatürk'e ihanet boyutuna ulaştırılarak, kara propaganda ile halktan "HAYIR" oyu vermeleri isteniyor. Böyle bir durumda bizlere çok iş düşüyor, vatandaşımız bizim dilimizden anlar, gece gündüz demeden, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam edeceğim." dedi.

MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE

Vizyon Tarihi:20 Ocak 2017