Başkan Yıldız Dükkan Dükkan Gezerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyor

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'te dükkan dükkan gezerek hem esnafla hasbihal ediyor hem de "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini" ve referandumda neden EVET demenin gerektiğini hemşehrilerine anlatıyor.

Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemizin faydasına olduğunu anlamak için Türkiye düşmanlarının karşıt duruşuna bakmanın yeterli olduğunu her gittiği yerde anlatan Yıldız, sandığa gidip "EVET" demenin, öneminden bahsediyor.

Yeni sistemi, Cumhuriyet ve milli iradeye düşman bir sistem olarak gösterme çabasında olan bir kesimin bulunduğunu ifade eden Başkan Yıldız, "Anayasa değişikliği bazı kesimler tarafından Atatürk'e ihanet boyutuna ulaştırılarak, kara propaganda ile halktan "HAYIR" oyu vermeleri isteniyor. Böyle bir durumda bizlere çok iş düşüyor, vatandaşımız bizim dilimizden anlar, gece gündüz demeden, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam edeceğim." dedi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA