Başkan Yıldız Demir Ailesinin İftar Sofrasına Konuk Oldu

Ramazan ayında iftar zamanı çat kapı ev ziyareti yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Karağandere Mahallesinde yaşayan Demir ailesinin sofrasına konuk oldu.

İftar vaktine doğru Belediye Başkanını bir anda karşısında görmenin şaşkınlığını yaşayan Demir ailesi, “Başkanım buyurun, bizi çok mutlu ettiniz” dedi.

Aile fertleriyle birlikte orucunu açan Başkan Yıldız ve Eşi Ayşe Yıldız, İlçemizde yaşayan her kesimden insanın sofrasına konuk oluyoruz, onlarla birlikte ekmeği bölüşüyoruz. Amaç birlik beraberlik içerisinde iftar softalarında bir arada olmak. dedi.

Aile ile hem iftar yapıp hem sohbet eden Belediye Başkanı Yıldız, Vatandaşların belediyeden taleplerini de dinledi.

Ev sahibi doğuştan görme engelli olan Salih Demir, Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve eşi Ayşe Yıldız'a teşekkür ederek, her zaman kapımız açık buyrun gelin, yine bekleriz. dedi.

MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE

Vizyon Tarihi:20 Ocak 2017