Başkan Yıldız ; Annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyorum

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yıldız, “Bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakârlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyorum.” dedi.

Yıldız mesajında şunları kaydetti; “Dünya’nın tüm çağdaş ülkelerinde olduğu gibi, ülkemizde de her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü “Anneler Günü”, 14 Mayıs tarihin de kutlanmaktadır.

Bu yılki “Anneler Günü’nü” de, 14 Mayıs 2017 Pazar günü, varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağımız değerli annelerimizin, bu anlamlı günlerini, sevgi ve saygı duygularıyla yoğunlaşarak, milletçe kenetlenerek kutlayacağız.Karşılıksız emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı, annelerimiz bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatının temel direğidir.

Bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakârlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır. Bu çok önemli ve anlamlı günde, anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerin, “Anneler Günü’nü kutlayarak, milletçe sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice anneler gününe birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum.” dedi

UMUDUN KIYISINDA

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

HER GÜN: 13:30 - 21:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39