Başkan Yıldız; 19 Mayıs Aziz Milletimizin Şahlanışıdır

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yıldız mesajında şu görüşlere yer verdi: Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna giden yolda, ilk ve en anlamlı adımı oluşturan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak, Yüce Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsızlığı için, kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 98. yıldönümünü, “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” coşkusu içinde, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek kutluyoruz.

Bu günün, “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanması ülkemizin geleceği olan gençlerimizle bütünleşmemiz ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmamızı da sağlamaktadır.

Bilgi çağı nitelendirilen çağımızda, ülke kalkınmasını sağlayacak olan gençlerimizin, modern çağın gereklerine uygun olarak yetiştirilmesi için, bugünün yetişkinlerine düşen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Gençlerimiz geleceğe emin adımlarla ilerlerken, toplumumuzu derinden etkileyen tüm olumsuzluklardan uzak durmaları, böylece ailesine ve ülkesine yararlı bireyler olarak yetişmeleri gerekmektedir.Türk Milleti’nin tüm bireyleri, bu konuda gençlerimize güvenerek, geleceğe umutla bakmaktadır.

Bu duygularla, tüm Ürgüplü hemşerilerimizin ve ülkemizin geleceği olan gençlerimizin, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı ve Gençlik Haftasını içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. “dedi

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA