Başkan Fahri Yıldız Sri Lanka Milli Günü Resepsiyonuna Katıldı

Sri Lanka'nın Bağımsızlığı'nın 69. yıl dönümü, Ankara'da verilen resepsiyonla kutlandı. Ürgüp'ü temsilen davet edilen Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ankara'daki resepsiyona katıldı.

Sri Lanka'nın Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohideen Amza'nın ev sahipliğinde Swiss Otel'de yapılan davete, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hüseyin Müftüoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass ile Ankara'da görev yapan çok sayıda yabancı misyon temsilcisi, diplomat ve gazeteci katıldı.

Resepsiyona katılan önemli simalar ile fikir alışverişinde bulunma imkanı bulan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kazakistan, Yemen, Litvanya, Letonya gibi Kapadokya dostu Elçileri Ürgüp ve Kapadokya'ya davet etti.

HABER RESİMLERİ
Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA