Başkan Fahri Yıldız Sri Lanka Milli Günü Resepsiyonuna Katıldı

Sri Lanka'nın Bağımsızlığı'nın 69. yıl dönümü, Ankara'da verilen resepsiyonla kutlandı. Ürgüp'ü temsilen davet edilen Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ankara'daki resepsiyona katıldı.

Sri Lanka'nın Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohideen Amza'nın ev sahipliğinde Swiss Otel'de yapılan davete, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hüseyin Müftüoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass ile Ankara'da görev yapan çok sayıda yabancı misyon temsilcisi, diplomat ve gazeteci katıldı.

Resepsiyona katılan önemli simalar ile fikir alışverişinde bulunma imkanı bulan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kazakistan, Yemen, Litvanya, Letonya gibi Kapadokya dostu Elçileri Ürgüp ve Kapadokya'ya davet etti.

HABER RESİMLERİ
Zamanın Başlangıcı

ÇAĞDAŞ MEKSİKA FİLMLERİ FESTİVALİ

MEKSİKA SİNEMASININ ÖNEMLİ ESERLERİNDEN OLUŞAN FİLMLER HER GÜN: 13:30 - 21:00 SEANSLARINDA

ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLİR.