BAŞKAN FAHRİ YILDIZ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafların dilek - istek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Yıldız'a büyük ilgi gösteren esnaf, belediyenin ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, iş yoğunluğundan fırsat bulduğu zamanlarda kent esnafını da sık sık ziyaret ederek, vatandaşın gönlünü alıyor. Başkan Yıldız son olarak Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret ederek emektar sanayi esnafının dilek, istek ve şikayetlerini dinledi.

Başkan Yıldız'ı büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılayan esnaf, belediyenin getirdiği hizmetler nedeniyle de teşekkür etti. En çok Sanayi Bölgesinin kilitli parkesinin yenilenmesine sevindiklerini dile getiren esnaf, altyapı çalışmalarından sonra Ürgüp'ün yollarının sıcak asfalt yapılmasından duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

Yıldız, esnaf ziyaretlerine fırsat buldukça devam edeceğini belirterek, "Vatandaşımız sağolsun yapılanı görüyor, hizmeti görüyor, İlçemiz genelinde ziyaret edilmedik iş yeri bırakmayacağım. Vatandaşımızı işyerinde ziyaret edip, ikram ettiği çayı içip, ilk ağızdan bilgi vermeye devam edeceğim." dedi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA