BAŞKAN FAHRİ YILDIZ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafların dilek - istek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Yıldız'a büyük ilgi gösteren esnaf, belediyenin ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, iş yoğunluğundan fırsat bulduğu zamanlarda kent esnafını da sık sık ziyaret ederek, vatandaşın gönlünü alıyor. Başkan Yıldız son olarak Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret ederek emektar sanayi esnafının dilek, istek ve şikayetlerini dinledi.

Başkan Yıldız'ı büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılayan esnaf, belediyenin getirdiği hizmetler nedeniyle de teşekkür etti. En çok Sanayi Bölgesinin kilitli parkesinin yenilenmesine sevindiklerini dile getiren esnaf, altyapı çalışmalarından sonra Ürgüp'ün yollarının sıcak asfalt yapılmasından duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

Yıldız, esnaf ziyaretlerine fırsat buldukça devam edeceğini belirterek, "Vatandaşımız sağolsun yapılanı görüyor, hizmeti görüyor, İlçemiz genelinde ziyaret edilmedik iş yeri bırakmayacağım. Vatandaşımızı işyerinde ziyaret edip, ikram ettiği çayı içip, ilk ağızdan bilgi vermeye devam edeceğim." dedi.

UMUDUN KIYISINDA

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

HER GÜN: 13:30 - 21:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39