Başkan Fahri Yıldız Aksalur Mahallesinde

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Aksalur Mahallesinde Belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Çok amaçlı salon olarak hizmet verecek eski okul binasının bahçe ve peyzaj düzenlemesi ile kilitli beton parke çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Yıldız, "Kısa sürede tamamlanacak olan çok amaçlı semt konağı önünde bu ramazan ayında Aksalurlu hemşehrilerimizle iftar yapacağız inşallah." dedi.

Aksalurlu vatandaşlarla sohbet eden Yıldız, 24 Haziran seçimlerinde Aksalur'un kararlığının tam olduğunu gördüğünü söyledi. "Özellikle hanım kardeşlerimiz kararını çoktan vermiş. Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapacaklarını ifade ediyorlar." dedi.

Belediye hizmetlerinden memnuniyetlerini de dile getiren Aksalurlu vatandaşlar, Başkan Yıldız'a ziyareti nedeniyle teşekkür ettiler.