Başkan Arazi Tahribatının Dengelenmesi Çalıştayına Katıldı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürlüğü tarafından Ürgüp'te düzenlenen arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayına katıldı.

Açılış Konuşmasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Ürgüp'te binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden Başkan Yıldız, Bölge hakkında katılımcıları bilgilendirdikren sonra "Çalıştay için Ürgüp'ü seçtiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Ürgüp Perissia Otelde düzenlenen "Arazi tahribatının dengelenmesi" çalıştayının açılış toplantısına Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürü Hanifi Avcı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Akademisyenler, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve Kurum personeli katıldı.

Arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı 31 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.

HABER RESİMLERİ
Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA