Başkan Aktürk: 'Ürgüp 2020’ye Hazır...'

Ürgüp Belediyesi tarafından 2020’ye sayılı günler kala ilçe, rengârenk hale getirildi.

Yılbaşı öncesi ilçe meydanı çeşitli süslemeler ve ışıklarla donatıldı. Ürgüp'te yeni yıl coşkusu sokaklara taşındı ve ışıl ışıl görüntüler ortaya çıktı. Cumhuriyet Meydanında ilçenin estetiğine uygun hazırlanan süslemeler vatandaşların beğenisini kazandı.

2020’yi Ürgüp Cumhuriyet Meydanı’nda karşılamaya siz HAZIR MISINIZ ?

Konu ile ilgili açıklama yapan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; “Kapadokya'nın başkenti ve bu eşsiz coğrafyasının merkezinde yer alan Ürgüp ilçemiz yine yeni bir yılı daha karşılayacak olmanın heyecanını yaşıyor. İşte bu kapsamda 2020'ye sayılı günler kala, Yeni Yılın heyecanına heyecan katacak ve harika anılar biriktirmenizi sağlayacak yeni yıl dekorumuz Belediyemiz ekiplerince siz kıymetli hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz için hazırlandı. Dünyanın dört bir tarafından gelen yerli yabancı konuklarıyla,yeni yıla merhaba dememize sayılı günler kala ilçemizi yılbaşı konseptine uygun hale getirdik.

Belediye ekiplerimiz tarafından Cumhuriyet meydanımız rengarenk süslendi. Işıklı çalışmalarımızla birlikte yeni yılın getirdiği coşkuyu sokaklara taşıdık. Yaptığımız ışıklı süslemelerle vatandaşlarımızdan olumlu dönüşler alıyoruz. 2019 yılı iyisiyle, kötüsüyle bitmek üzere. 2020 yılında Sevginin Başkenti Ürgüp'ümüzde yaşayan her vatandaşımız için mükemmel bir yıl olmasını ümit ediyorum. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.