Başkan Aktürk İlk Nikahını kıydı

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk nikahını kıydı.

Perissia Hotel'de gerçekleştirilen nikah merasiminde Ebru Güler ve Ergün Karakaş çiftinin nikahlarını kıyan Başkan Aktürk, Güler ve Karakaş ailelerini tebrik etti.

Nikah töreninden önce konuşan Başkan Aktürk; “Belediye Başkanı olarak ilk nikah akdimi gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Ebru ve Ergün kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ebru Güler ve Ergün Karakaş çiftinin nikah şahitliklerini AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz yaptı.

Başkan Aktürk nikah törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 çocuk önerisini hatırlatarak evlilik cüzdanını takdim etmek üzere Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye verdi.

Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe de çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını Ebru Güler Karakaş'a verdi.