Anayasa değişikliği ile sonu gelen kavramlar süpürüldü

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında, "Evet" çıkmasının ardından referandumda evet diyenin de hayır diyenin de kazandığını belirterek "Bu referandumun kaybedenlerini bu millet sandıkta süpürdü biz de bugün bu kavramları süpürge ile süpürüyoruz." dedi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde açıklama yapan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Anayasa değişikliği halk oylaması sonucuna göre Evet diyenin de Hayır diyenin de kaybetmediğini ifade ederek, kaybedenlerin asfalta yazılanlar olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, yaptığı değerlendirmede 16 Nisan Pazar günü yapılan referandum sonrasında Türkiye'nin kararının "Evet" çıkması sonrasında asfalta "FETÖ, Darbe, Cunta, Koalisyon, PKK ve Avrupa" yazdırdı. "Bu millet bu hainlerin hepsini süpürdü, biz de şimdi süpürüyoruz süpürmeye devam edeceğiz"  dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız: "Sevgili hemşehrilerim dün 16 Nisan 2017 tarihinde bir referandum yapıldı. Referandumda sizler hepiniz güçlü bir katılım ile sandığa gittiniz ve iradenizi ortaya koydunuz. Bu seçimin kaybedeni yok, referandumun kaybedeni yok kazanını var. evet diyeni de kazandı, hayır diyende kazandı fakat kaybeden birileri var işte onlar önümüzde. Bu millet bu hainlerin hepsini süpürdü çöpe attı ve bizde bugün Ürgüp'te aynı şeyi yaptık süpürüyoruz süpürmeye devam edeceğiz ve ancak mesûliyetimizin on kat daha arttığının farkındayız. Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Ürgüp" dedi.

Başkan Yıldız'ın açıklamasının ardından yola toz kireçle yazılı olan FETÖ, Darbe, Cunta, Koalisyon, PKK ve Avrupa yazıları Belediyeye ait süpürge ile süpürüldü.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA