Ak Parti Heyetinden Ürgüp Belediyesi'ne ziyaret

Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ve Ak Parti İlçe Yöneticileri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür ederek, 10 Yıldır Ürgüp'te gerçekten tarih yazdınız. Alnınız açık başınız dik olarak 10 yılı inşallah 31 Martta tamamlayacaksınız. dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise, Ürgüp'te Ak Parti Belediyeciliği ile 10 yılda Ürgüp'ün 50 yılına hizmet edecek dev projeleri, teşkilatın gücü, meclis üyelerimin desteği ile birlikte başardık.Reisimizin başını dik tutalım diye yola çıkmıştık, mazeret üretemezdik. Zor işleri başaralım diye yola çıkmıştık, hep birlikte başardık. Adaylık Mehmet kardeşimize nasbedildi, kendisine desteğimiz tamdır. Kesin sonuçların ilanıyla birlikte gönül rahatlığıyla alnımızın akıyla teslim edip gideceğiz. Yürekten inanıyor, Başarılar diliyorum. dedi.

Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ise Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür ederek, "Emeğiniz emanetimizdir. 10 yılda Ürgüp'e kazandırmış olduğunuz yatırımlar için çok teşekkür ediyorum. Ak Parti Belediyeciliği ile Ürgüp'ü 2023'e milletimizin desteği ve teşkilatımızın gücü ile inşallah yine taşıyacağız." dedi.

Ziyarete Ürgüp Belediyesi Meclis Üyeleri Hüsnü Sucu, Mehmet Can Yalçın, Mustafa Kılıç ve Süleyman Er'de katıldı.

Belediyenin tüm birimlerini de ziyaret eden Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Aktürk ve beraberindekiler, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.