AK Parti Grup Başkanvekili Muş ve MKYK Üyesi Çalık Ürgüp'te

AK Parti Grup Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ile AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktürk, Çalık ve Muş'a el dokuması Ürgüp motifli kilim hediye etti.

Ürgüp Belediyesinde Başkan Aktürk’ü ziyaretin ardından misafir Milletvekilleri, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile Dere Suites Otelde bir araya geldiler.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "AK Parti Grup Başkanvekilimiz, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Mehmet Muş ve AK Parti MKYK Üyemiz, Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık’ın Ürgüp İlçemizde şahsıma gerçekleştirdikleri ziyaretten büyük mutluluk duydum. Akşamında da İl protokolümüzle bir araya geldik. Önemli istişarelerde bulunduğumuz ziyaret için, ‪Kıymetli meslektaşım Öznur Çalık ablacığıma, Sn. Başkanımız Mehmet Muş Beyefendiye, değerli İl Protokolümüze teşrifleri nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. Ev sahipliği için Dere Suites İşletme sahibi Oğuz Kahraman’a ve tüm çalışanlarına da teşekkür ediyorum.‬" dedi.