3. Etap Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan 3. Etap Sıcak asfalt çalışmalarına Nalbantoğlu Ticaret AŞ. tarafından belirlenen yollarda başladı.

4 Temmuz tarihinde sözleşmesi yapılarak yer teslimi yapılan ihaleli işe ait  1.540.000,00 TL bedelle sıcak asfalt kaplama çalışmaları, ilk güzergah olan Bahçelievler Mahallesi İspir Ekmek fırını ile Yeni Hastane Kavşağı arasındaki yolda devam ediyor.

Bahçelievler Mahallesindeki çalışmaların ardından Fatih Mahallesi ve Evka Mahallesi arasındaki yolda asfalt kaplama yapılarak 4. nokta olan Evka Mahallesi'nde asfalt çalışmaları yapılarak 3. etap sıcak asfalt kaplama çalışmaları tamamlanmış olacak.

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, "Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. En güzelini yaptık. Yapıyoruz. Ürgüp her şeyin en güzeline layık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi