39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Başlıyor

39. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yıl Nevşehir ve ilçelerinde kutlanacak.

23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri çerçevesinde 19 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 13:00’da Borsa Kavşağında başlayacak olan şenlik yürüyüşü düzenlenecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Kutlama etkinlik programı sayfamız altında yayınlanmıştır.

TRT 39. ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ-NEVŞEHİR 2017 ETKİNLİK TASLAK PROGRAMI

ANKARA KABULLERİ İLE ÜRGÜP CUMHURİYET MEYDANI ÜLKE GÖSTERİLERİ YER DEĞİŞTİRMİŞTİR.

TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği çerçevesinde Macaristan, Fas, Azerbaycan, Kırgızistan, Moldova, Makedonya, KKTC, Gine Cumhuriyeti, Bosna Hersek ve Sırbistan'dan gelen misafir Öğrenci grupları yarın (21 NİSAN 2017) saat 13:30 ve 14:30'da İlçemiz Cumhuriyet Meydanında 30'ar dakikalık TRT canlı yayınlarıyla birlikte sokak gösterilerini sunacaklardır.

Etkinliklere tüm halkımız ve ev sahibi çocuklarımız davetlidir.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA