2. Etap Sıcak Asfalt (BSK) Yapımına Başlıyoruz

Ürgüp Belediyesi 2. Etap Sıcak Asfalt çalışmaları kapsamında İhalesi yapılan ve Mayıs ayında sıcak asfaltını sereceğimiz güzergahlar:

1- Damsa Köprüsünden Büyük Otel önüne çift yön. (Atatürk Bulvarı)

2- Büyük Otel önünden Hastane önü tamamı.(Şehit Turan Cad.)

3-Emniyet Müdürlüğü önünden PTT önü ve İş Bankası (Kazım Karabekir 1 Cad.)

4-Emniyet Müdürlüğü önünden Noter önünden Cumhuriyet Meydanına (Kazım Karabekir Cad.)

5- Büyük Otelden Cumhuriyet Meydanı istikameti Son nokta Merkez Pastanesi (Atatürk Bulvarı)

6- Mehmet Akif Bulvarından mevcut sıcak asfalt kaplamanın birleşim noktası (Denizbank önü)

Geçtiğimiz sezonda 100.000 m² BSK sıcak asfaltın tamamlanarak kullanıma sunulduğunu hatırlatan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, bu sezonda da yarım kalan noktalarda sıcak asfalt çalışması ile en kullanışlı ve modern yolu Ürgüp'e kazandırmaya devam edeceğiz. dedi.

Çalışmalar, bölge geneli ve Ürgüp'te turizm sezonunun yoğun olduğu fakat mevsim şartları itibarıyla sıcak asfalt serimi için uygun hava şartlarının oluştuğu mayıs ayında başlayacak.

1 Mayıs işçi bayramı ve hafta sonu turizm yoğunluğunun yaşanacağının öngörüsü ile 2 mayısta söküm çalışmalarına başlanacağını söyleyen Yıldız, "Turizmci vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin çalışmalardan en az etkilenmelerini sağlamak amacı ile Mayıs'ın 2'sinde söküm işlemine başlayacağız. Ürgüp'e ve Ürgüplüye ve misafirlerimize yakışır bir hizmetin 2. etabı da söküm dahil 10 gün içinde tamamlanarak kullanıma sunulacak." dedi.

Başkan Yıldız, çarşı içinde kalan Cumhuriyet meydanı çevresi, Güllüce Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Adnan Kahveci Caddesi gibi yolların ise ilerleyen zamanlarda daha özel ve doğal olan andazit kaplama ile yapılacağını müjdeledi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA