23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Ürgüp'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunma programının ardından Turgut Özal Kültür Merkezindeki bayram kutlama programına geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Garnizon Komutanı Timur Budak, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Öğrenci ve Velilerin katılımlarıyla başladı.

Törende günün anlamını içeren konuşma yapıldı, öğrenciler şiir okudu, çeşitli oyunlar oynadı, Hanife Memiş Aksoy İlkokulu Öğrencilerinin mehteran bölüğü gösterileri büyük beğeni topladı.

Ürgüp Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 23 Nisan konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

Ürgüp halkı gösterilere yoğun ilgi gösterdi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA