23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Ürgüp'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunma programının ardından Turgut Özal Kültür Merkezindeki bayram kutlama programına geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Garnizon Komutanı Timur Budak, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Öğrenci ve Velilerin katılımlarıyla başladı.

Törende günün anlamını içeren konuşma yapıldı, öğrenciler şiir okudu, çeşitli oyunlar oynadı, Hanife Memiş Aksoy İlkokulu Öğrencilerinin mehteran bölüğü gösterileri büyük beğeni topladı.

Ürgüp Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 23 Nisan konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

Ürgüp halkı gösterilere yoğun ilgi gösterdi.

Zamanın Başlangıcı

ÇAĞDAŞ MEKSİKA FİLMLERİ FESTİVALİ

MEKSİKA SİNEMASININ ÖNEMLİ ESERLERİNDEN OLUŞAN FİLMLER HER GÜN: 13:30 - 21:00 SEANSLARINDA

ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLİR.