23 Nisanda temsili Başkan Görkem Ender Aydoğan oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97’inci yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla Ürgüp Belediyesinin temsili Belediye Başkanı, Ali Baran Numanoğlu Orta Okulu 7. sınıf Öğrencisi Görkem Ender Aydoğan oldu.

Başkanlık koltuğuna oturan 7. sınıf öğrencisi Görkem Ender Aydoğan'a Ali Baran Numanoğlu Orta Okulu Müdürü İsrafil Sarıkaya, ve Öğretmeni Cemile Metin ile sınıf arkadaşları da eşlik etti.

Belediye Başkanımız Fahri Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek koltuğu yeni başkan Görkem Ender Aydoğan'a devretti.

Başkan Aydoğan talimatlarını belediyenin ilgili birimlerine iletti.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA