23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ ÜRGÜP'TE SOKAK GÖSTERİLERİ YAPILDI

"39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği" kapsamında konuk çocuklar, Ürgüp ilçesinde sahneye çıkarak ülkelerine özgü dans gösterileri sergiledi.

Nevşehir'de, "Çocuklar Geleceğimizdir" temasıyla ve 26 ülkeden katılımla düzenlenen "39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği" kapsamında konuk çocuklar, Ürgüp ilçesinde sahneye çıkarak ülkelerine özgü dans gösterileri sergiledi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki programda, Dünyanın farklı ülkelerinden gelen çocuklar gösteri sundu.

Programda, çocuklar yöresel renkli kıyafetleri ve danslarıyla büyük beğeni topladı. Meydanı dolduran büyük bölümünü çocukların oluşturduğu izleyiciler, gösterileri ilgiyle takip etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, TBMM'nin açılmasıyla beraber Türk çocuklarına armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı", 39 yıldır TRT'nin organizasyonuyla "TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği" adı altında uluslararası düzeyde kutlanıyor.

Uluslararası düzeyde kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı niteliği taşıyan şenlik, çocuklar arasında kardeşlik, sevgi ve dostluk bağlarını geliştirerek, barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenleniyor.

TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ile ilgili tüm gelişmelere www.trt23nisan.com internet adresnden takip edebilirsiniz.

Tüm misafir çocuklarımıza, Kapadokya temalı okul çantası hediye ettik.

UMUDUN KIYISINDA

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

HER GÜN: 13:30 - 21:30

İLETİŞİM: 0384 341 49 39