2017 Yılında Ürgüp'te 20.700 Fidan Toprakla Buluşacak

Bugüne kadar Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa binlerce fidanı toprakla buluşturan Ürgüp Belediyesi, Bu yıl ilçe nüfusu kadar ağaç dikmeyi hedefliyor.

Ürgüp Belediyesi, Ürgüp İlçe Merkezi ve Ürgüp'ün giriş - çıkış yol kenarlarında 2010 yılından bu zamana kadar yaptığı ağaçlandırma çalışmaları ve ağaçların bakımı ile kültürel ve tarihi doğal güzelliklerle dolu ilçeyi yeşili ile de gözle görünür hale getirmeyi hedefliyor.

Ürgüp Belediyesinin Orman Genel Müdürlüğü- Nevşehir İşletme Şefliği ile ortaklaşa Kasım-Nisan ayları arasında yürüttüğü ağaç dikim çalışmalarıyla 2010 yılından bu zamana kadar Nevşehir Orman İşletme Şefliğinin sağlamış olduğu fidan desteği nedeniyle Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı'yı makamında ziyaret eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri yıldız, Satırlı'ya ve tüm İşletme Şefliği Personeline teşekkür ederek Ürgüp Belediyesi çini tabağı takdim etti.

Nevşehir Oman İşletme Şefi Aykut Satırlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yıldız'a bu yılda geçmiş yıllarda olduğu gibi Ürgüp'e karaçam ve sedir başta olmak üzere iğde, ıhlamur, badem gibi bölgenin iklim şartlarına uygun fidan temini yapabileceklerini ifade etti.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA