1.100 kişinin katılımıyla aynı sofrada sokak iftarı

Ürgüp Belediyesi tarafından Musalla Caminin bahçesinde ramazan ayının 12. iftarı nedeniyle bereket sofrası kuruldu.

Ürgüplü vatandaşları İlçede eğitim gören öğrencilerle aynı sofranın etrafında bir araya getirmeyi amaçlayan iftar yemeğine 1.100 kişi katıldı.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, amaçlarının ramazanın bereketiyle bir araya gelmek olduğunu belirterek, "Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bu sofrada zengin fakir ayrımı yok, amir memur ayrımı yok, çocuk, genç, yaşlı ayrımı yok, amacımız omuz omuza olmak, bir arada olmak diğer günlerde de bu kardeşlik sofralarının devam etmesini arzuluyoruz. Ramazan’da kardeşliğimizi pekiştirelim ki ülke olarak güçlü kalalım” dedi.

İlçe Müftüsü A. Muhammed Çınar'ın ettiği duaya amin diyen vatandaşlar aynı sofrada oruçlarını açtılar.

HABER RESİMLERİ
MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE