ÜRGÜP’Ü DOLU VURDU, BAŞKAN AKTÜRK SAHAYA İNDİ.

Yoğun dolu yağışının ardından devam eden sağanak sele döndü, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Ürgüplü hemşehrilerinin yanında oldu.

48. Ürgüp Bağ Bozumu Festivali 5-6-7 Eylülde

48. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali 5-6-7 Eylül 2019 tarihlerinde Ürgüp'te yapılacak.

ÜRGÜP ŞEHİR İÇİ ULAŞIM İHALESİ YAPILDI

Ürgüp’te şehir içi ulaşımın sağlandığı dolmuş hattı ihalesi gerçekleştirildi.

BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Halk sağlığı için Kurban Bayramı öncesi rutin gıda güvenliği denetimlerini sıklaştıran Ürgüp Belediyesi Zabıta ekipleri kontrollerini sürdürüyor.

Seul Belediyesi'nden Ürgüp Belediyesi'ne Ziyaret

BAŞKAN AKTÜRK MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp’ün mahalle muhtarlarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

MİTHAT KÖRLER’DEN MEHMET AKTÜRK’E ZİYARET

Türkçe fantezi pop müziğin önemli isimlerinden, efsane seslerinden Mithat Körler, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

ÜRGÜP’TE DRONE ŞAMPİYONASI’NDA İLK GÜN HEYECANI

Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonası Ürgüp’te başladı. İki gün sürecek 3. etap yarışları, Cumhuriyet Meydanı Şölen Alanı’na 10:00-18:00 arasında gerçekleşecek.

Başkan Aktürk Gazeteciler Cemiyetlerini Ziyaret Etti

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek bölgemizde görev yapan basın mensuplarının 24 Temmuz basın bayramlarını tebrik etti.
DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye Drone Şampiyonası 3. Etap Mücadelesi Ürgüp'te!

Türkiye’nin ilk Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonası’nın üçüncü ve son etabı Ürgüp'te 27-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ürgüp'te Uyuşturucu ile Mücadele Sempozyumu Yapıldı

Ürgüp sinema salonunda gerçekleşen “Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Rolü” konulu sempozyum, Herkesin yakından tanıdığı gazetecilerin yanı sıra Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Ürgüplü Vatandaşların katılımıyla gerçe

Başkan Aktürk'ün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

Belediyemiz tarafından açılan temel tiyatro kursu devam ediyor

Ürgüp Belediyesi tarafından Haziran ayı sonunda açılan kursta 80 kursiyer 4 farklı grupta eğitimlerine devam ediyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk'ün Babalar Günü Mesajı

Babalar günü mesajı

Kapadokya Balon Festivali Teknik Toplantısı Yapıldı

Kapadokya Balon Festivali ve Türkiye'nin ilk night glow gösterisi sürpriz konserlerle 4 Temmuz 2019 Perşembe günü Ürgüp'te başlayacak.
1 2 3 4 ...8