7.Sünnet Etkinliği

Belediyemiz tarafından 7.si yapılan sünnet etkinliğinde bu yıl 24 çocuğun sünneti tamamlandı.

Ürgüp Devlet Hastanesinde Dr. Fatih Dolu ve Dr. Mustafa Başar tarafından bir günde tamamlanan 23 çocuğun sünnetinin ardından tüm çocuklar taburcu edildi. Ürgüp Belediyesinin bu hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, çocuklarının taburcu edilmesinin ardından belediye tarafından evlerine kadar bırakıldı.

Sünnet olan çocukları ve aileleri hastanede ziyaret eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti. 25 temmuzda çeşitli etkinliklerle çocuklarla yeniden bir arada olacaklarını ifade eden Başkan Fahri Yıldız, çocuklarımızın sünnetinde görev alan Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. dedi.

7 yıldır yapılan etkinlik kapsamında Ürgüp Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuk sayısı 500’e yaklaştı.

7 Sünnet Etkinliğinde basınla paylaşılan ve internet sitemizde haber yapılan haber metni:

Yarım Kalan

YARIM KALAN