2014 Ceceli Yaz Konseri

Ürgüp Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda kültür ve sanat etkinlikleri düzenliyoruz. Geleneksel olarak kutlanan festivaller ve etkinlikler dışında tüm toplumu kapsayan, topluma mâl olmuş, sevilen ve kültürüne sahip çıkan sanatçılarla Ürgüp'te bir gecede binlerce kişiyi ağırlıyor, misafirlerimizin unutulmaz bir gece geçirmelerini hedefliyoruz.

Bu kapsamda daha önce 2 kez planlanarak tüm hazırlıkları tamamlanan Mustafa CECELİ konserini toplumsal sorumluluğumuzun gereği iptal ederek ileri bir tarihe ertelemiştik.

24 Ağustos 2014 pazar günü Ürgüp pazar yerinde sevilen sanatçı Mustafa CECELİ'Yİ hayranlarıyla ve Ürgüp halkıyla buluşturuyoruz.

Etkinliğimizin adı "Ürgüp Belediyesi Mustafa CECELİ yaz konseri"

Sizleri de bekleriz...

Zamanın Başlangıcı

ÇAĞDAŞ MEKSİKA FİLMLERİ FESTİVALİ

MEKSİKA SİNEMASININ ÖNEMLİ ESERLERİNDEN OLUŞAN FİLMLER HER GÜN: 13:30 - 21:00 SEANSLARINDA

ÜRGÜP BELEDİYESİ SİNEMA SALONUNDA ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLİR.