7.Sünnet Etkinliği

Belediyemiz tarafından 7.si yapılan sünnet etkinliğinde bu yıl 24 çocuğun sünneti tamamlandı.

Ürgüp Devlet Hastanesinde Dr. Fatih Dolu ve Dr. Mustafa Başar tarafından bir günde tamamlanan 23 çocuğun sünnetinin ardından tüm çocuklar taburcu edildi. Ürgüp Belediyesinin bu hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, çocuklarının taburcu edilmesinin ardından belediye tarafından evlerine kadar bırakıldı.

Sünnet olan çocukları ve aileleri hastanede ziyaret eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti. 25 temmuzda çeşitli etkinliklerle çocuklarla yeniden bir arada olacaklarını ifade eden Başkan Fahri Yıldız, çocuklarımızın sünnetinde görev alan Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. dedi.

7 yıldır yapılan etkinlik kapsamında Ürgüp Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuk sayısı 500’e yaklaştı.

7 Sünnet Etkinliğinde basınla paylaşılan ve internet sitemizde haber yapılan haber metni:

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA