2014 Ceceli Yaz Konseri

Ürgüp Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda kültür ve sanat etkinlikleri düzenliyoruz. Geleneksel olarak kutlanan festivaller ve etkinlikler dışında tüm toplumu kapsayan, topluma mâl olmuş, sevilen ve kültürüne sahip çıkan sanatçılarla Ürgüp'te bir gecede binlerce kişiyi ağırlıyor, misafirlerimizin unutulmaz bir gece geçirmelerini hedefliyoruz.

Bu kapsamda daha önce 2 kez planlanarak tüm hazırlıkları tamamlanan Mustafa CECELİ konserini toplumsal sorumluluğumuzun gereği iptal ederek ileri bir tarihe ertelemiştik.

24 Ağustos 2014 pazar günü Ürgüp pazar yerinde sevilen sanatçı Mustafa CECELİ'Yİ hayranlarıyla ve Ürgüp halkıyla buluşturuyoruz.

Etkinliğimizin adı "Ürgüp Belediyesi Mustafa CECELİ yaz konseri"

Sizleri de bekleriz...

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA